X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

La Anenii Noi și Ialoveni va fi organizat un Tîrg al locurilor de muncă și meșteșugărit

11 apr. 15:00   Societate
2120 0

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) va organiza Tîrgul locurilor de muncă și meșteșugărit în localitățile Anenii Noi și Ialoveni.

Evenimentele se vor desfășura în data de 12 și 19 aprilie, între orele 10:00 - 14:00, transmite MOLDPRES.

Potrivit ANOFM, la tîrg vor participa agenţi economici din diverse domenii de activitate care vor prezenta oferte pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, persoane angajate, dar care doresc să-şi schimbe domeniul de activitate, candidaţi cu experienţă profesională, tineri specialişti sau cei care nu deţin o profesie sau meserie. Totodată, vor fi organizate tîrguri de meșteșugărit unde vor fi expuse spre vînzare produse artizanale create de băștinași, dar și de refugiați.

Astfel, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot obține informații despre serviciile și măsurile de ocupare prestate de subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă: informare privind piața muncii, ghidarea în carieră, cursuri de formare profesională, instruire la locul de muncă, stagii profesionale, inițierea unei afaceri, etc.

De asemenea, la eveniment vor fi organizate sesiuni de dialog cu antreprenorii locali privind crearea unei afaceri în Republica Moldova.

3
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?