COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Șelin, către primarul interimar: "Vei merge la închisoare!"

Șelin, către primarul interimar: "Vei merge la închisoare!"

Liderul social-democraților, Victor Șelin, pe pagina sa de Facebook a postat mai multe fotografii din parcul Valea Morilor din Capitală. În imagini se vede faptul că lucrările de reparație nu au fost finalizate.

Victor Șelin, în postarea sa de pe rețeaua de socializare, s-a adresat primarului interimar al capitalei, Adrian Talmaci, relatează point.md.

"Domnule primar interimar al municipiului Chișinău, să nu dea Domnul să semnați actul de dare în exploatare a scărilor dacă nu va fi modificată scurgerea apei de pe terenul de joacă, nu vor fi asfaltate căile pietonale și restabilită complet suprafața de asfalt de o lungime de 6 metri acolo unde au fost schimbate țevile! Vei merge la închisoare! Eu voi prezenta această postare în calitate de avertisment!", a scris Șelin pe pagina sa de Facebook.


Reamintim că pe 17 septembrie, în parcul Valea Morilor, după reconstrucție a fost deschisă o scară de granit. Lucrările au durat mai mult de un an și au fost realizate cu sprijinul financiar al Primăriei București.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load