X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Reacția Primăriei, după ce a căzut o bucată din tavan, la Liceul „Mircea Eliade”

28 sep. 2023,, 17:51   Capitala
3296 0

O bucată de tavan s-a desprins, pe 28 septembrie, la Liceul „Mircea Eliade”, blocul de pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 33, din Chișinău. Informația a fost confirmată de direcția generală Educație a Primăriei Chișinău.

Sursa citată precizează că incidentul a avut loc în jurul orei 11:40, la începutul pauzei. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, însă incidentul a provocat stres în rîndul elevilor – precizează municipalitatea.

Potrivit sursei citate, în timpul pauzei dintre ore, o parte din construcția tavanului suspendat de la etajul I al clădirii s-a prăbușit în gol. Preventiv, incidentul s-a produs din cauza tencuielii vechi, care s-a desprins și a căzut peste construcția tavanului suspendat. Drept urmare, tavanul suspendat s-a prăbușit parțial, transmite newsmaker.

„La momentul incidentului elevii abia ieșeau din sălile de clasă la pauză. Vă informăm că nimeni nu a fost rănit – nici elevi, nici profesori, nici alți angajați. Incidentul a provocat stres în rîndul elevilor”, anunță Direcția.

Municipalitatea susține că, urmare a incidentului, elevii au fost evacuați, iar zona a fost securizată prin îngrădirea accesului. Medicul și psihologul liceului au fost informați să acorde ajutor în caz de necesitate, precizează sursa. La fel, conform notei informative emise de Direcție, fragmentele căzute au fost evacuate, conducerea liceului solicitînd și o expertiză tehnică.


Orele au continuat în regim obișnuit, începînd cu ora 11.55, conform orarului, susține sursa citată, care precizează că, în cele ce urmează, administrația liceului urmează să efectueze expertiza tehnică specializată și să înlăture toate neconformităților depistate.

1
1
0
2
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?