Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3988

Reacția fostului pretor Rîșcani, după ce ministrul Culturii anunță sancțiuni pentru covorul cu „Pomul Vieții”

20 sep. 2023,, 12:45   Capitala
2452 0

Fostul pretor al sectorului Rîșcani al capitalei, Vlad Melnic, spune că nu ar fi fost responsabil de amenajarea covorului din pavaj cu simbolul „Pomul Vieții” și crede că ancheta va demonstra acest lucru.

Reacția vine după ce ministrul Culturii, Sergiu Prodan, a spus că lucrările de amenajare a „covorului” de pe strada pietonală Eugen Doga sînt ilegale, iar cei care au încălcat legislația vor fi penalizați, a spus el la emisiunea „DESCIFRAT”, anunță Noi.md

"Domnul ministru cunoaște cine a executat real lucrurile acolo? Cu cine au fost încheiate contractele de reabilitarea a zonei pietonale? Pretura Rîșcani nu a executat această lucrare. Și în anchetă asta o să fie scris. Eu nu am treabă cu covorul „Pomul Vieții”. Acesta nu a fost achitat din banii Sectorului Rîșcani", a menționat el.

Fostul pretor mai spune că nu cunoaște despre ancheta începută pe acest caz și că nu a fost contactat de structuri abilitate cu privire la acest subiect.

"Responsabil pentru executarea lucrărilor respective este fostul pretor de Rîșcani. Pentru aceste lucrări, nu au existat autorizație, dar nici avizul CNMI. Cel puțin, aceasta reiese din documentația elaborată de Primărie în acest caz”, a spus Sergiu Prodan.

0
3
2
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?