Producătorii locali își vor vinde marfa la tîrgurile cu produse autohtone din capitală

28 iul. 12:45   Capitala
3148 0

Primăria municipiului Chișinău informează că în weekend-ul: 29-30 iulie 2023, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și tîrguri cu produse și mărfuri autohtone.

Aceste acțiuni sînt organizate cu scopul de a sprijini producătorii locali și de a oferi locuitorilor capitalei acces la produse agricole proaspete și de sezon, notează Noi.md.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 202, pe 29 iulie 2023 - tîrgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

În sectorul Rîșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 și str. Calea Orheiului 109/2 - tîrgul cu fructe, legume și produse apicole.

Iar pe str. Andrei Doga, 35, str. Iazului, 1, str. Ceucari, 8, str. Albișoara, 80/5 - tîrg cu fructe și legume. În același sector, în Pădurea - Parc „Rîșcani” – Tîrgul „Ultra Fest”.


În sectorul Centru, pe str. Ismail, 94, colț cu str. D. Cantemir - tîrg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

În sectorul Botanica, în Parcul „Valea Trandafirilor” - tîrg artizanal și de articole hand-made. În Parcul „Valea Trandafirilor” - tîrg cu produse autohtone, organizat în colaborare cu A.O. „Perspectiva”.

De asemenea, pe adresele: șos. Muncești, 598, bd. Traian, 22, str. Hristo Botev, 29, str. Trandafirilor, 15/2, șos. Muncești, 170 - tîrguri cu produse agricole.

În sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrîn, colț cu str. P. Zadnipru – Tîrg al producătorilor autohtoni „Delicii din natură”, organizat în colaborare cu A.O. „Perspectiva”.

De asemenea, pe bd. Mircea cel Bătrîn, colț cu str. P. Zadnipru - Festivalul mierii și al pomușoarelor, eveniment organizat în colaborare cu AO „Asociația Națională a apicultorilor din Republica Moldova” și AO „Pomușoarele Moldovei”.

7
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?