X 
Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4063

Vino la tîrgul Pascal din Scuarul Catedralei

1 mai. 11:15   Capitala
2360 0

Primăria Municipiului Chișinău informează despre faptul că, în perioada 1 – 4 mai, în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, pe aleea vizavi de str. Mitropolit Varlaam, va fi organizat un Tîrg Pascal.

În cadrul Tîrgului, cetățenii vor avea posibilitatea de a cumpăra produse pascale (pască, cozonac sau ouă vopsite), precum și alte produse alimentare și nealimentare, conform tematicii Sărbătorilor de Paști, avînd în vedere și solicitările producătorilor autohtoni de profil.

Totodată, amintim că, în perioada 27 aprilie – 04 mai, Tîrguri tematice sînt organizate și în toate sectoarele orașului.

Mai mult, în zilele de 12 și 13 mai, sînt prevăzute activități de comerț la intrările în Cimitirul „Sfîntul Lazăr” din str. Doina, cu pască, cozonaci, produse de patiserie fără cremă, băuturi răcoritoare și fierbinți, flori și compoziții florale.

În același timp, la intrarea în Cimitirul Central din str. A. Mateevici vor fi desfășurate activități de comerț cu flori și compoziții florale.


Pentru buna desfășurare a tîrgurilor, agenții economici vor asigura aspectul exterior al locurilor de comerț, comercializarea doar a produselor permise, în baza actelor administrative emise de către APL, prin respectarea condițiilor de livrare și păstrare a produselor plasate spre comercializare, precum și echiparea corespunzătoare a personalului de deservire. Ulterior, la expirarea termenului de valabilitate al permisului de acces, aceștia se vor ocupa și de evacuarea unităților de comerț ambulant, cu aducerea terenului la starea inițială.

3
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?