COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Podul de la Telecentru, de nerecunoscut (FOTO)

După luni întregi de muncă, astăzi, a fost lansată pictura murală „Pomul Vieții”, ce a fost creată în cadrul campaniei naționale de relansare a turismului intern #NeamPornit .

Prezent la eveniment, primarul general al capitalei, Ion Ceban, a declarat că „reînvierea” podului de la Telecentru este un proiect inedit, fără precedent, un concept turistic ce celebrează tradițiile noastre cu experiențe autentice și neexplorate.

„De-a lungul pereţilor, pe ambele părţi au fost instalate becuri, ce decorează toată munca celor care au depus un efort enorm pentru ca lucrarea să arate astfel.

În zonă au fost montate şi camerele de supraveghere, 8 vor fi în total. Imaginile vor fi stocate pe servere, iar în caz de necesitate se va putea reveni la ele.

Camere de supraveghere video vor fi instalate la toate obiectivele reabilitate, pentru siguranță și pentru monitorizarea zonelor”, a declarat Ion Ceban.


Potrivit edilului, primăria, pe viitor, intenţionează ca în această zonă să organizeze, tîrguri tematice sau diferite evenimente culturale sau sportive.

„Astfel de locuri ne propunem să amenajăm în tot orașul, ca fiecare colț să fie inedit în felul său”, a declarat Ceban.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load