X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4037

Monitorizarea procesului de alimentaţie în școlile din capitală

28 feb. 18:45   Capitala
1931 0

În perioada 25 ianuarie 2024 - 25 februarie 2024, o comisie de evaluare constituită din conducerea și personalul Direcției Generale Educație, inspectori ai ANSA, contabili și șefi ai secțiilor alimentație, s-au deplasat cu vizite de monitorizare în instituțiile de învățămînt primar și secundar ciclul I și II din municipiul Chișinău.

Scopul acestor acțiuni a fost de a efectua o evaluare detaliată a procesului de alimentație din aceste instituții, asigurîndu-se că standardele și reglementările stabilite, sînt respectate, notează Noi.md.

Printre normele care trebuiau respectate sînt: organizarea și desfășurarea procesului de alimentație gratuită a elevilor, corectitudinea perfectării documentației tehnice normative a blocului alimentar, calitatea produselor alimentare, corectitudinea recepționării și păstrării în depozite, respectarea condițiilor sanitaro-igienice.

Acțiunile de monitorizare urmăresc garantarea unui proces de alimentație adecvat din punct de vedere nutritiv și desfășurarea acestuia în condiții sigure.

5
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?