COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 849 435 INFECTAȚI 328 000(+906)   TRATAȚI 306 269     DECESE 7497(+38)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2955
Puterea stiri: 6784
Coronavirus stiri: 7608

Ion Ceban: Amenajarea aleii pe bulevardul Mircea cel Batrîn e pe ultima sută de metri

16 iul. 22:21   Capitala
1304 1

Amenajările pe bulevardul Mircea cel Batrîn continuă, ba chiar sunt aproape de sfîrșit, a explicat primarul Ion Ceban. El a mai adăugat, că pe lîngă toate celea, acolo va mai fi instalat și un sistem de supraveghere video.

- Continuă amenajarea aleii din bd. Mircea cel Bătrîn în perimetrul str. I. Vieru – I. Dumeniuc. În prezent se lucrează la ultimul segment de pe aleea din bd. Mircea cel Bătrân. Motivele din care cauză au fost tărăgănate lucrările deja toți cunosc.Acum muncitorii execută lucrări de aşternere a pietrişului, după care aleea va fi asfaltată, iar pista pentru biciclişti va fi vopsită. În paralel, sunt amenajate şi spaţiile verzi de pe acelaşi tronson. Este adus şi împrăştiat sol fertil, ulterior va fi semănată iarba.

După finalizarea lucrărilor de reabilitare şi pe acest tronson la fel vor fi instalate scaune şi coşuri pentru gunoi, terenuri de joacă, de fitness şi va fi vopsită pista pentru biciclişti. De săptămâna viitoare toate cele peste 40 de camere de luat vederi instalate pe alee vor fi funcţionale. Lucrările de reabilitare a aleii din bd. Mircea cel Bătrân cu o lungime de 2,2 km au început anul trecut.

Acestea au inclus decaparea asfaltul şi a bordurilor vechi, instalarea bordurilor noi, aplicarea stratului de asfalt, amenajarea pistei pentru biciclişti, a terenurilor de joacă şi de fitness, modernizarea sistemului de iluminat nocturn, instalarea sistemului de irigare, amenajarea mobilierului urban, - a scris pe Facebook Ceban.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽