COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În Chișinău, un automobil a lovit o mașină parcată, șoferul a fugit

În Chișinău, un automobil a lovit o mașină parcată, șoferul a fugit

Un automobil a lovit o altă mașina parcată, iar șoferul a dispărut de la fața locului. Incidentul a avut loc astăzi, 24 mai, pe strada Doina din capitală, scrie point.md

Despre acest lucru au anunțat pe rețelele sociale martorii incidentului.

"În zilele noastre, deja nici mașina nu o mai poți lăsa lîngă casă. De ce? Pentru că atunci cînd orașul adoarme, se trezește mafia, iar la noi în Moldova se trezesc șoferii nepedepsiți. Roverul argintiu era parcat, dar șoferul mașinii negre a pierdut controlul și a lovit Roverul, după care a zburat încă 30 de metri. Cînd se va termina odată toate acestea? Oare poți să dormi liniștit, să mergi liniștit, fără să te temi că cineva va zbura și te va lovi?", a scris martorul ocular.


Internauții au găsit repede anunțul de vînzare a mașinii și au propus să contacteze proprietarul mașinii. Dar s-a dovedit că mașina, în afară de faptul că era pusă în vînzare, mai era data și în chirie.

Amintim că MAI a anunțat o decadă de prevenire și combatere a încălcărilor regulilor de circulație, care va avea loc în perioada 22-31 mai.

Operațiunea se va desfășura non-stop cu folosirea radarelor, "filtrelor" pentru a verificarea documentele și a șoferilor.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load