X 
Arşiţa stiri: 193
Jocurile Olimpice stiri: 151
Transnistria stiri: 1415

În Chișinău, este declarată Situație de forță majoră

12 iun. 09:05   Capitala
9847 0

Primăria capitalei anunță că în Chișinău este declarată Situație de forță majoră, notează Noi.md.

Se fac estimările și evaluările suplimentare ale gradului de prejudicii și se calculează pagubele pentru a fi alocate surse în urma intemperiei de ieri-seară. În fiecare sector, vor fi create echipe separate.

Decizia a fost luată în cadrul Comisiei Situației Excepționale Chișinău. Între timp, continuă să se intervină în toate sectoarele și să fie înlăturate pagubele. Situația este gravă și cetățenii sînt rugați să fie atenți.

Totodată, în urma precipitațiilor abundente, însoțite de vînt puternic, circulația troleibuzelor a fost afectată semnificativ. Arborii căzuți pe partea carosabilă și rețeaua de contact au determinat staționarea troleibuzelor pe șos. Muncești, str. Trandafirilor, str. V. Dokuceaev, str. Columna și pe drumul de acces spre satul Trușeni.

Pentru evacuarea troleibuzelor s-au folosit două unități de tractare, iar pentru restabilirea rețelelor de contact au intervenit toate echipele specializate, acționînd în 11 locații.

În consecință, 37 de curse nu au fost efectuate. În prezent, circulația a fost restabilită, toate rutele circulă conform itinerarelor și orarelor stabilite.

8
0
1
6
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав