COVID-19 în MOLDOVA

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Havuzurile oferă chișinăuienilor răcoare și noi momente de fericire (VIDEO)

În condițiile actuale de vreme caniculară și pandemie COVID-19 havuzurile care funcționează în capitala Moldovei îi încîntă nespus pe chișinăuienii și oaspeții săi, oferindu-le răcoare și o oportunitate excelentă de a se bucura din nou de frumusețea orașului natal.

Așa cum s-a relatat anterior, pe 17 iulie, în ziua, cînd se sărbătorește 584 de ani de la prima mențiune a Chișinăului într-un document scris, în capitala Moldovei au fost puse în funcțiune havuzurile, care nu au fost pornite pînă acum din cauza pandemiei de COVID-19.

A fost activat havuzul din Grădina Publică „Ștefan Cel Mare”, cel de pe aleea de lîngă Gara Ferată, cel de la intrarea în Parcul „Valea Trandafirilor”, cel din scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Biesu”, cel din scuarul de lîngă monumentul lui Ion și Doina Aldea-Teodorovic, cel de lîngă Scara Cascadelor, cel din scuarul Catedralei etc.

Aceste havuzuri conferă un aspect frumos orașului și oferă răcoare locuitorilor săi, iar prin eforturi comune putem transforma din nou Chișinăul într-un oraș confortabil și frumos de care am fost întotdeauna mîndri.


Cu toate acestea, așa cum a menționat mai devreme Primarul General al municipiului Ion Ceban, nu trebuie să uităm de respectarea măsurilor de precauție recomandate de experți și să păstrăm distanța socială atunci cînd vizităm aceste havuzuri.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load