De groază! O mamă a înregistrat cum sînt abuzați verbal și bătuți copiii la o grădiniță din Chișinău (AUDIO)

De groază! O mamă a înregistrat cum sînt abuzați verbal și bătuți copiii la o grădiniță din Chișinău (AUDIO)

Mihaela Maidan este mama unei fetițe pe care a înscris-o la Grădinița nr. 185 din sectorul Buiucani al capitalei. Iar noaptea trecută mămica a publicat 2 înregistrări audio care ne fac părul măciucă.


Copiii sînt abuzați fizic și verbal de către angajatele din grupa în care merge și fetița Mihaelei. Mai jos publicăm ceea ce a scris mama, care se adresează la poliție, la autorități și la organizațiile internaționale.


Sînt mămică și ca oricare părinte îmi cunosc perfect copilul și îl simt mai bine ca oricine. Copilul meu a început să frecventeze Grădinița nr. 185 din sectorul Buiucani grupa „Soarele” și cu asta se începe coșmarul nostru ... Prima săptămîna, mai exact primele 3-4 zile, copilul meu mergea cu cea mai mare dorința și plăcere la grădiniță, pentru că asta am învățat-o, că acolo e bine, că la grădiniță sînt mulți copii și acolo vă jucați și faceți multe activități interesante.


Ei bine... în ciuda așteptărilor mele și ale fetiței mele m-am „TREZIT” că îmi duceam zilnic copilul într-un loc unde copiii sînt numiți, jigniți, speriați și chiar loviți, și asta se petrece în zilele noastre... Copilul meu a început să tremure, să aibă frică atunci cînd aude de grădiniță.


Întrebarea mea este următoarea „UNDE ESTE SIGURANȚA COPILULUI MEU???? De ce în așa loc unde merg sute de copii nu se fac controale ? ÎN GRIJA CUI STĂ COPILUL MEU????”. Din păcate asemenea abateri se întîmplă tot mai des.


sînt foarte înțelegătoare cînd autoritățile spun că au lipsă de cadre didactice și personal auxiliar, însă aceasta nu permite nimănui să terorizeze în așa mod copiii la o vîrstă atît de fragedă, pentru că anume de aici începe o integrare în societate a fiecărei persoane. Iar în așa mod unde ajungem???


Grădinița 185, str. Alba-Iulia 202/3,Buiucani, Chișinău, grupa „Soarele”. Vîrsta copiilor 3 ani. Comportamentul față de copii a dădacei (abuz atît fizic, cît și verbal zilnic).


AUDIO 1AUDIO 2 Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load