AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Cazul Dodon stiri: 48
Cazul Șor stiri: 403
Criza energetică stiri: 744

Chișinăul dorește să devină Capitala Europeană a Tineretului-2025

21 ian. 13:15   Capitala
1600

Municipiul Chișinău dorește să obțină titlul de Capitală europeană a tineretului.

Direcția generală educație, tineret și sport, împreună cu Centrul municipal de tineret, vor elabora pînă la data de 21 februarie un nou concept de activități care urmează a fi înaintat Forumului European al Tineretului pentru a obține titlul ,,Chișinău - Capitala Europeană a Tineretului 2025”, transmite Noi.md cu referire la Moldpres.md.

Potrivit lui Andrei Pavaloi, șeful interimar al direcției sus-numite, participarea capitalei la acest concurs este una meritată, căci în 2021 municipiul Chișinău a fost inclus în topul celor 4 orașe finaliste, alături de Ghent (Belgia), Lviv (Ucraina) și Veszprem (Ungaria). “În cadrul bilanțului concursului, juriul a remarcat dorința municipiului Chișinău de a obține acest titlu cît și inițiativele bune planificate în programul Capitalei Europene a Tineretului 2024”, a menționat Pavaloi.

Titlul ,,Capitala Europeană a Tineretului” este oferit în cadrul concursului organizat de către Forumul European al Tineretului unui oraș cîștigător pe parcursul unui an, iar în Capitala europeană a tineretului urmează a fi organizate mai multe activități și programe pentru tineret.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În opinia dvs., ce ar trebui de întreprins în prezent pentru a asigura cel mai eficient autoapărarea Republicii Moldova?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав