TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ce riscă femeia care și-a abandonat copilul în scara unui bloc din capitală

Ce riscă femeia care și-a abandonat copilul în scara unui bloc din capitală

Oamenii legii au inițiat o cauză penală în cazul bebelușului găsit abandonat în scara unui bloc de locuit din sectorul Buiucani.

Potrivit poliției, lîngă pruncul care a fost lăsat în scara blocului se afla un bilețel în care, cel mai probabil, era indicată data nașterii acestuia, transmite noi.md cu referire la Știri.md.


„Autoritățile au inițiat o cauză penală în baza art.163 din Codul Penal – lăsarea în primejdie. Pentru moment ofițerii de investigație și urmărire penală stabilesc toate circumstanțele și, totodată, întreprind toate măsurile necesare pentru a fi identificată mama copilului”, a spus ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Astfel, conform art.163, persoana vinovată riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de pînă la 27.500 de lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de pînă la 2 ani.

De menționat că bebelușul de doar 2 luni a fost găsit abandonat ieri, 23 ianuarie, în scara unui bloc de locuit în sectorul Buiucani.

Actualmente, micuțul se simte bine aflîndu-se sub supravegherea medicilor.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load