X 

Alte două camioane pentru regia „Autosalubritate” sosesc la Chișinău

31 iul. 17:15   Capitala
1470 0

Regia „Autosalubritate” din Chișinău continuă să modernizeze parcul de autospeciale, cu alte două camioane noi de încărcare laterală a deșeurilor care tocmai au sosit în garajul companiei.

„Aceste camioane au fost achiziționate de la compania sîrbă Atrikod d.o.o., cîștigătoarea licitației efectuate în corespundere cu procedura de achiziție a BERD-ului, în cadrul proiectului „Deșeuri Solide Chișinău”. Valoarea totală a achiziției este de 1.200.013 euro,” se menționează în comunicatul Regiei.

Conform contractului de furnizare, nou-venitele autospeciale urmează să fie verificate de către consultanții internaționali și cei ai Regiei „Autosalubritate”, în vederea stabilirii conformității cu toate specificațiile tehnice, după care vor fi introduse în serviciu.

„La Chișinău au sosit pînă acum 4 autospeciale cu încărcare laterală 6 capete tractoare IVECO și 4 semiremorci,” se menționează în comunicat.

Aceste eforturi de modernizare sînt parte a unui proiect mai larg intitulat „Deșeuri Solide Chișinău”, finanțat de Primăria Municipiului Chișinău și investitori internaționali. În total, au fost achiziționate 44 de autospeciale pentru o gestionare mai eficientă a deșeurilor din capitală.

2
1
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?