O nouă subdiviziune Poșta Moldovei în sprijinul locuitorilor sectorului Buiucani ©

O nouă subdiviziune Poșta Moldovei în sprijinul locuitorilor sectorului Buiucani

Bucurie pentru mai mulţi locuitori ai sectorului Buiucani al Capitalei. Un nou oficiu poștal, dotat cu cele mai noi tehnologii, a fost deschis astăzi.

Noua subdiviziunea corespunde standardelor europene de amenajare a unităţilor poștale, care oferă clienţilor o atmosferă mai plăcută şi mai prietenoasă pentru asigurarea unei deserviri mai eficiente.

Directorul general al Întreprinderii de Stat “Poșta Moldovei”, Serghei Nastas, în discursul său a menţionat că deschiderea oficiului poștal face parte din cadrul unui proiect amplu de renovare a birourilor poștale, care a fost posibil datorită activității economico-financiare pozitive din anii curenți.

„Deschiderea oficiului nou face parte din strategia Întreprinderii de Stat Poșta Moldovei - de dezvoltarea în continuare a celei mai mari şi moderne reţele poștale, care oferă astăzi un şir de oportunităţi şi soluţii inovative pentru orice afacere sau necesităţi ale populaţiei”, a declarat Serghei Nastas.

„Dezvoltarea infrastructurii Î.S.„Poşta Moldovei” şi transformarea acesteia într-o întreprindere prosperă, oferă posibilitatea de a crea condiții bune de lucru pentru angajații oficiilor poștale și de a crește performanța și calitatea serviciilor poștale prestate. Astăzi avem reparate peste 350 de oficii poștale și achiziționate peste 76 de unități de transport”. Pe final, directorul general a felicitat colectivul oficiului poștal MD-2069, în special pe Tatiana Moraru pentru munca depusă la realizarea obiectivelor generale ale întreprinderii, dorindu-le sănătate, noi realizări în activitatea profesională şi cît mai mulţi clienţi fideli.

La eveniment a fost prezent și președintele Federației Sindicatelor din Comunicații, Ion Pîrgaru, care a menționat că Poșta Moldovei face lucruri frumoase. „Modernizarea serviciilor poștale este o prioritate în activitatea oricărei instituții, iar Poșta Moldovei știe să surprindă plăcut angajații și clienții săi, motiv pentru care apreciez tot ce faceți”.

Menționăm că nouă reprezentanță poștală va presta următoarele servicii: plata pensiilor, subvenţiilor şi  indemnizaţiilor, transferuri de bani, și recepţionarea plăţilor de la populaţie. De asemenea, va desfăşura activităţi de recepţionare, prelucrare şi înmânare a trimiterilor poştale interne şi internaţionale. În acest sens, oficiul va asigura accesibilitatea și continuitatea serviciilor poștale. Reprezentanța va deservi atît persoane fizice, cît şi juridice.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load