COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

MAKEUP - BE BRANDY. BE TRENDY. ©

MAKEUP - BE BRANDY. BE TRENDY.

Frumusețea reprezintă un criteriu de comparație pentru majoritatea femeilor, iar aspectul fără cusur devine incontestabil.

Micile trucuri în materie de frumuseţe au devenit din ce în ce mai populare şi accesibile, stimulând astfel dezvoltarea produselor revoluționare în cosmetologie.

Termenul „ cosmetică” derivat din limba greacă și apărut în anul 1867 , denotă „ arta și practica îngrijirii”. Acest principiu a stat la baza lansării celui mai mare magazin online de produse cosmetice și parfumerie din Republica Moldova - MAKEUP. Compania oferă o gamă impresionantă de produse decorative și de îngrijire, precum și parfumerie, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Site-ul posedă în jur de 45 mii produse concepute de peste 100 de branduri mondiale. Avantajul incontestabil al companiei constă în selecția enormă de produse cosmetice, destinate pentru îngrijirea întregului corp.

Dacă remediile cosmetice decorative sunt dezvoltate pentru a masca unele imperfecțiuni ale tenului și pentru a evidenția trăsăturile faciale, produsele cosmetice de îngrijire sunt utilizate pentru hidratarea, nutriția, regenerarea, tratarea și protecția pielii. Prin urmare, chiar și persoanele care refuză în mod deliberat produsele decorative, nu ezită să folosească mijloacele cosmetice pentru îngrijire. Acestea sunt un adevărat răsfăț, dar și o necesitate cotidiană.

Magazinul MAKEUP, cu sediu principal în Polonia are în spate o experiență de peste 20 de ani pe piața europeană. Compania își desfășoară activitate în peste 12 țări internaționale, printre care- Bulgaria, Italia, România, Ucraina și Rusia. Platforma online colaborează doar cu reprezentanții oficiali ai companiilor mondiale. Oferă o livrare sigură și accesibilă pe tot teritoriul Republicii Moldova. Produsele au certificate prevăzute de legislația europeană și deține propriul sistem de control. În același timp, politica de prețuri nu afectează calitatea asortimentului. Plus la toate, magazinul îți pune la dispoziție un sistem sigur de returnare, chiar dacă calitatea achizițiilor este excelentă.

Bucură-te de produse originale, calitate garantată și promoții săptămânale – accesează MAKEUP.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load