Pe Aeroportul din Chișinău au aterizat doi roboți (VIDEO)

20 feb. 2019,, 16:40   Afiș
4036 0

Pe Aeroportul Internațional Chișinău au aterizat cei mai inteligenți roboți din cadrul festivalului INNOVATIC FESTROBOSHOW, scrie Noi.md.

Aceștia au fost întîmpinați de către organizatorii festivalului, unul din cei mai mari operatori de telefonie mobilă din Republica Moldova și reprezentanți ai Aeroportului.

În cadrul evenimentului de presă, care a avut loc în zona „Sosiri” a Aeroportului Internațional Chișinău, roboții au salutat publicul și l-au invitat la deschiderea INNOVATIC FEST pe data de 1 martie 2019, în incinta Muzeului Național de Istorie.

După cum spun chiar organizatorii, ingredientele primei ediții a festivalului INNOVATIC FEST ROBOSHOW sînt roboții inteligenți, zonele interactive, evenimentele pentru toată familia și pentru mediul de business.

În timpul evenimentului, jurnaliștii au avut ocazia să facă cunoștință cu vedeta festivalului - robotul Thespian, care a adunat aplauzele celor prezenți după ce a recitat o strofă din poemul Luceafărul de Mihai Eminescu și a răspuns la întrebările jurnaliștilor.


O întrebare mai picantă a fost și cea în care roboții au fost întrebați dacă știu cine a furat miliardul din țara noastră.

”Voi cred că știți cel mai bine”, a fost răspunsul robotului Ion.

Totodată, roboții au spus că oamenilor nu trebuie să le fie frică de ei, deoarece ei au fost creați pentru a face bine.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?