TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

La Chișinău va avea loc un concert grandios al trupei „СерьГа” (FOTO, VIDEO) ©

Pe 13 decembrie, la Chișinău, va avea loc un concert grandios al trupei „СерьГа” din Moscova, care va fi un cadou minunat pentru toți iubitorii și admiratorii muzicii rock.

Concertul formației „СерьГа” va avea loc la Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici, cu începutul de la ora 19.00. Este important de menționat faptul că acesta va fi un concert jubiliar al colectivului, care împlinește 25 de ani - programul evenimentului se numește „Опять 25”, în cadrul căruia pe scenă vor răsuna toate cele mai cunoscute, puternice și sincere piese ale formației.

Liderul trupei "СерьГа" este legendarul muzician Serghei Galanin, care în anul 1985 împreună cu Garik Sukaceov a fondat trupa „Бригада С”. Melodiile sale au devenit adevărate imnuri ale unei generații întregi și au rămas actuale pînă în ziua de azi, ajungînd la inima fiecărui ascultător, atingîndu-i corzile sensibile ale sufletului.

Apropo, de mai bine de zece ani, membru al trupei ”СерьГа” este și compatriotul nostru, născut în satul Scumpia din raionul Fălești, chitaristul Andrei Chifiac.

Concertul trupei ”СерьГа” este o adevărată sărbătoare a muzicii, o sărbătoare a sufletului, care va avea loc într-o atmosferă caldă și în contact strîns cu publicul. Verificat!

Biletele la concertul trupei ”СерьГа” în Chișinău pot fi cumpărate aici.

Informații suplimentare la numerele de tel.: +37376095999, +37369609609.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load