COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Garik Tverdohleb: Mi se spunea că nu voi deveni niciodată baterist (FOTO, VIDEO)

Garik Tverdohleb: Mi se spunea că nu voi deveni niciodată baterist (FOTO, VIDEO)

Eroul principal al acestei ediții a emisiunii "Istoria rockului moldovenesc" este cunoscutul baterist și percuționist Garik Tverdohleb.

Acest muzician este bine-cunoscut și respectat în cercurile rock din Moldova, căci el a cîntat în multe colective deosebite, printre care Utopia, O'Chad, "Ёж", MOSH GUERRILLA, Nikorason'g etc. În prezent, Garik Tverdohleb cîntă în trupa Vali Boghean Band, precum și în vestitul colectiv folk-jazz Trigon.


În cadrul interviului, muzicianul a vorbit despre copilăria sa, despre cum și cînd a pășit pe calea artistică, care continuă cu succes și în prezent. Garik a recunoscut că la început visa să devină chitarist, nici măcar nu se gîndea la tobe. Ne-a surprins și istoria că, după cum s-a dovedit, încă de mic copil lui Garik i se spunea că nu va deveni nicodată muzician. Dar, după cum vedem cu toții, în viața eroului nostru s-a întîmplat totul invers.

"În copilărie eram un copil bolnăvicios – îmi curgeau urechile, dormeam rău și mama mă legăna pe o pernă pe picioare. Și mi-a rămas în memorie discuția mamei mele cu medicii, în care ei spuneau că dacă va da Dumnezeu și voi auzi normal, atunci să fac muzică nu merita nici să visez... Această frază am memorat-o bine! Mai tîrziu, cînd am început deja să fac muzică și am ales tobele, mi s-a spus că nu voi fi niciodată baterist. Și acum iată așa o întorsătură", a spus muzicianul.

Versiunea completă a interviului nostru mare cu Garik Tverdohleb o puteți vedea mai jos:

Autor: Nicolai Mișcoi

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load