Zelenski l-a criticat pe Poroșenko și a mai anunţat o condiție

Zelenski l-a criticat pe Poroșenko și a mai anunţat o condiție

Vladimir Zelenski, candidat la funcția de președinte din partea Partidului ”Sluga naroda”, a criticat staff-ul concurentului său, actualul șef de stat, Petro Poroșenko, pentru intenția sa de a instala o scenă alternativă pe stadionul Olimpiskii din Kiev, pentru dezbaterile din 19 aprilie.


Acest lucru este menționat în mesajul video al candidatului postat pe Facebook.


"Ce vor ei? Noi instalăm scena, iar ei vor să construiască o altă scenă acum. Unde ați văzut astfel de dezbateri în lume, unde prezentați dezbaterile a doi candidați pe două scene? Ei continuă să împartă oamenii", a spus Zelenski. El a subliniat că susținătorii săi sînt toți cetățeni ai Ucrainei și că echipa sa nu va schimba condițiile desfășurării dezbaterilor.


"Ei sînt împotriva accesului liber al oamenilor, dar pentru noi aceasta este principala condiție. De aceea, dezbaterile vor avea loc pe 19 aprilie, 2019, ora 19:00, accesul gratuit, distribuirea biletelor începe chiar acum pe site-ul дебаты.2019.org.ua", a spus Zelenski.


Staff-urile candidaților la președinție, marți, a convenit să închirieze complexul sportiv "Olympic" pe 19 aprilie. Staff-ul al Zelenski a spus că intrarea pe stadion în ziua dezbaterilor va fi liberă, iar desfășurarea evenimentului va costa 6-8 milioane grivne (220-296 mii dolari). Cu toate acestea, problema reprezentării cantitative a suporterilor celor doi participanți în dezbateri rămîne deschisă.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load