Zelenski îl cheamă pe Poroșenko la dezbateri pe un stadion (VIDEO)

Zelenski îl cheamă pe Poroșenko la dezbateri pe un stadion (VIDEO)

Candidatul pentru funcția de președinte al Ucrainei, Vladimir Zelenski, care a adunat cele mai multe voturi, peste 30% în prima rundă de alegeri, a lansat un videoclip, unde anunță că va participa la dezbateri.


În acest sens, Zelenski l-a chemat pe contracanditatul său, actualul președinte al Ucrainei, Petro Poroșenko, ca dezbaterile să aibă loc pe Stadionul Olimpic de la Kiev.


Zelenski i-a dat lui Poroșenko o zi să se gîndească și l-a chemat să treacă împreună cu el un control medical pentru a dovedi că „nu sînt alcoolici și dependenți de droguri printre ei”.


„Mă adresez către Petro Poroșenko. Mă chemați la dezbateri. Credeți că nu voi accepta, mă voi ascunde sau ignora. Nu. Eu nu sînt dumneavoastră în anul 2014. Eu vă accept provocarea. 


Iată condițiile mele: vă aștept pe Stadionul Olimpic, dezbaterile vor avea loc în fața cetățenilor, iar toate posturile TV vor avea acces să transmită live, toți jurnaliștii vor avea acces. Candidații sînt obligați să treacă un control medical și să prezinte cetățenilor că între ei nu sînt alcoolici și dependenți de droguri. 


Ucraina are nevoie de un președinte sănătos. În semn de respect către măcar a treia parte dintre alegători, sînteți obligat să spuneți că dezbaterile vor avea loc nu cu marioneta Kremlinului sau a lui Kolomoiski, nu cu un clovn, dar cu candidatul la funcția de președinte al Ucrainei, Vladimir Zelenski. Vă dau 24 de ore. Gîndiți-vă”, spune Zelenski în mesajul său.


A doua rundă de alegeri din Ucraina este programată pentru data de 21 aprilie, la care vor participa doi candidați - Vladimir Zelensky și Petro Poroșenko.


 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load