COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un bărbat a primit din greșeală aceeași scrisoare în 55.000 de exemplare, iar toate erau greșite

Un bărbat a primit din greșeală aceeași scrisoare în 55.000 de exemplare, iar toate erau greșite

Un bărbat din orașul Twinsburg, statul american Ohio, aștepta să primească o scrisoare prin poștă. În schimb, a primit 55.000 de scrisori, iar informațiile din ele erau incorecte, informează CNN.

Dan Cain a mers la oficiul poștal din Twinsburg și a găsit 79 de cărucioare cu scrisori care îl așteptau, fiecare conținând 700 de copii ale aceleiași scrisori.

"Am fost șocat. Glumești? Cine face o astfel de greșeală?", a declarat Cain pentru postul local WOIO, afiliat CNN.

Bărbatul a trebuit să ridice scrisorile de la poștă și a făcut două drumuri pentru a le aduce pe toate acasă.

Scrisorile erau trimise de la College Avenue Student Loan Company, o instituție care acordă împrumuturi pentru studii. Compania voia să-i trimită lui Dan Cain un extras pentru un împrumut pe care acesta îl luase pentru fiica sa. Cain a declarat că reprezentanții companiei și-au cerut scuze și au spus că a fost o încurcătură în sistemul lor.


Un purtător de cuvânt al Serviciului Poștal din Statele Unite a spus că livrarea celor 55.000 de scrisori este neobișnuită, însă ei se angajează să livreze orice plic trimis. "Cele 55.000 de scrisori trimise unui client din Twinsburg, Ohio, sînt un lucru neobișnuit și nu vedem des așa ceva, însă Serviciul Poștal încearcă să ofere cele mai bune servicii și fiecare plic primit va fi livrat destinatarului", a declarat Naddia Dhalai, purtător de cuvânt al instituției.

Pe lângă faptul că a primit aceeași scrisoare în 55.000 de exemplare, Cain a spus că suma trecută în scrisoare era greșită. Compania și-a cerut scuze și pentru această greșeală și a anunțat că va retrimite informațiile corectate.

Bărbatul speră că viitoarea scrisoare va veni într-un singur exemplar. "Altfel aș putea să fiu nevoit să returnez plicurile expeditorului", spune Cain.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load