TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un bărbat a alergat 418 km pentru a fi angajat la Nike

Un bărbat a alergat 418 km pentru a fi angajat la Nike

Asad El Meluqi a parcurs această distanță în nouă zile.

Un locuitor al orașului Besançon (Franța), Asad El Meluqi, a alergat cîteva sute de kilometri pînă la sediul companiei Nike pentru a le demonstra dorința sa de a lucra în această companie.

După cum a relatat ziarul Le Parisien, în acest scop el a pornit din Besançon, estul Franței, spre Paris, unde este situată reprezentanța corporației. Nouă zile mai tîrziu și depășind 418 km, el și-a atins scopul. Mulți francezi urmăreau înaintarea lui El Meluqi pe pagina lui de Twitter, aprobînd ideea lui cu like-uri, transmite TASS.


La sediul corporației, la început el a fost întîlnit ca un solicitant obișnuit de muncă și i s-a cerut să stea în sala de așteptare. Cu toate acestea, mai apoi situația s-a schimbat vizibil - toți angajații departamentului de relații publice au dat buzna în cameră și i-au organizat candidatului o întîmpinare veselă.

S-a dovedit că ei știau despre inițiativa acestuia și urmăreau îndeaproape distanță parcursă prin Internet.

El Meluqi a mers apoi la interviu. Cu toate acestea, el nu a fost acceptat. Dar a fost sfătuit să contacteze biroul european principal din Olanda. Dacă va alerga acum francezul pînă la Amsterdam din Paris, nu se știe.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load