COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Sute de role de hîrtie igienică, furate din Hong Kong

Sute de role de hîrtie igienică, furate din Hong Kong

Teama de coronavirus a dus nu numai la cumpărături impulsive, în Hong Kong, ci și la jafuri. Poliția a anunțat că investighează un furt de hîrtie igienică în valoare de aproape 100 de lire sterline.

Sute de role de hîrtie igienică au fost furate într-un jaf armat mai puțin obișnuit în Hong Kong. Pagubele sînt în valoare de 98 de lire sterline, a anunțat poliția.

Hîrtia igienică se găsește tot mai greu în acest oraș, fiind cumpărată impulsiv de teama coronavirusului.

Poliția a arestat doi bărbați, fiind suspectați că au jefuit sub amenințarea cuțitelor un distribuitor, în preajma unui supermarket din districtul Mong Kok. Polițiștii au recuperat și o parte din marfa furată, transmite Noi.md cu referire la Digi24.


Presa locală citată de BBC relatează însă că ar fi vorba despre 600 de role de hîrtie igienică, în valoare de circa 167 de lire sterline.

Potrivit sursei citate, stocurile de provizii sînt minime, formîndu-se cozi lungi atunci cînd este adusă marfă nouă la magazine.

În ciuda asigurărilor date de autorități că nu vor fi probleme cu aprovizionarea din cauza coronavirusului, locuitorii din Hong Kong se grăbesc să cumpere hîrtie igienică ori de cîte ori au ocazia.

Și alte produse se găsesc destul de greu în această metropolă, de exemplu orez, paste și produse de curățenie. De asemenea, măștile faciale și dezinfectanții pentru mîini sînt aproape imposibil de găsit.

Autoritățile acuză zvonurile false pentru această panică.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load