Rochia de 7 mii de dolari pe care a îmbrăcat-o Melania Trump la Londra (FOTO)

Rochia de 7 mii de dolari pe care a îmbrăcat-o Melania Trump la Londra (FOTO)

Melania Trump l-a însoțit pe soțul său și pe prințul Charles la o cină în casa ambasadorului Statelor Unite la Londra. Pentru această ocazie, prima doamnă a SUA a ales să poarte o rochie roșie spectaculoasă, semnată de casa Givenchy.


Melania, în vîrstă de 49 de ani, i s-a alăturat soțului său, Donald Trump, la cina organizată în Casa Winfield, cea care are a doua cea mai mare grădină privată din Londra după Palatul Buckingham. Cuplul prezidențial american a fost însoțit la cină de prințul Charles și soția sa Camilla, premierul Theresa May și soțul său, precum și ambasadorul SUA. Pentru această ocazie Melania a ales să poarte o rochie de seară roșie, Givenchy, a cărei preț este de 5.610 de lire sterline (7.124 dolari), scrie Daily Mail.


La eveniment, Camilla, ducesă de Cornwall, a fost și ea extrem de elegantă într-o rochie lungă, de seară, semnată de unul dintre designerii ei preferați, Fiona Clare. În cursul zilei, înainte de cina de la Casa Winfield, Melania a participat la mai multe evenimente alături de Phillipe May, soțul premierului britanic. Pentru această ocazie ea a purtat o haină Celine și o geantă Birkin, despre care se crede că valorează 5 000 de lire sterline. 


Luni seară, Donald Trump și Melania Trump au participat deja la banchetului găzduit de regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham, în cinstea lor. 

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load