COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În Harkov a fost reținut complicele teroristului din Luțk

În Harkov a fost reținut complicele teroristului din Luțk

În Harkov a fost reținut un posibil complice al bărbatului, care la 21 iulie a luat ostatic un autobuz de pasageri în Luțk. Despre acest lucru a anunțat serviciul de presă al Poliției Naționale din regiunea Harkov.

După cum scrie zik.ua, potrivit unui comunicat, ofițerii de poliție au stabilit complicitatea în comiterea infracțiunii a unui bărbat de 44 de ani din Harkov.

După cum se menționează, în timpul inspecției proprietății cetățeanului, organele legii au confiscat 4 carcasei de grenade manuale RGD-5, 2 carcase de grenade F-1, 2 pistoale TT, Дрейзе și 100 de cartușe la ele, o armă cu 122 patroane pentru ea etc.
În prezent se știe că bărbatul este reținut și cooperează cu ancheta. Armele confiscate și muniția vor fi îndreptate spre studiere de către experți.
Anterior, ministrul Afacerilor Interne, Arsen Avakov, a declarat că Maxim Krivoș, care la 21 iulie a luat la Luțk un autobuz cu ostatici, a avut complici, mai mulți dintre ei au fost deja reținuți.


După cum s-a anunțat, pe 21 iulie, în centrul orașului Luțk, în Piața Teatrală, un bărbat cu explozivi și arme a luat ostatic un microbuz. Potrivit martorilor oculari ai accidentului, împușcături răsunau la fiecare 10 minute.

Mai tîrziu, criminalul a declarat că în oraș există un alt autobuz cu ostatici și într-un alt loc aglomerat este ascuns exploziv. De asemenea, a apărut un videoclip de la locul evenimentelor.

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, a preluat personal controlul, iar ministrul MAI, Arsen Avakov, a zburat de urgență la Volyn pentru a coordona acțiunile de eliberare a ostaticilor.

În plus, președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, a îndeplinit cerințele bărbatului care a luat ostatici în Luțk.

În jurul orei 22:00 în Luțk a început asaltul autobuzului în care se aflau ostaticii. Ulterior, a devenit cunoscut faptul că toți ostaticii au fost eliberați, iar oamenii legii l-au reținut pe Maxim Krivoș.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load