COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

În China o femeie de 103 ani s-a tratat de coronavirus în 6 zile

În China o femeie de 103 ani s-a tratat de coronavirus în 6 zile

O femeie de 103 ani a ajuns în stare gravă la un spital din Wuhan, infectată cu noul coronavirus. Medicii au declarat-o vindecată în mai puțin de o săptămînă, iar pacienta a fost externată.

Este cea mai bătrînă persoană care a scăpat cu viață în urma infectării cu virusul 2019-nCoV, transmite NOI.mdcu referire la mediafax.ro.

Zhang Guangfen a fost depistată pozitiv pentru coronavirus în data de 1 martie, fiind internată ulterior într-un spital din orașul chinez Wuhan, considerat punctul de plecare al virusului 2019-nCoV.

Deși starea pacientei era destul de gravă, femeia de 103 ani s-a recuperat rapid, în doar șase zile, întrucît nu suferea și de alte afecțiuni. Zhang Guangfen a fost externată marți din unitatea medicală unde i-a fost administrat tratamentul.


Centenara din Wuhan este cu doi ani mai în vîrstă decît ultimul deținător al „recordului” de cea mai bătrînă persoană care a scăpat cu viață în urma infectării cu virusul 2019-nCoV.

Momentul în care femeia a fost externată a fost filmat, iar imaginile au fost comentate de unii internauți drept „pline de speranță”.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load