Filmul în care apare Putin a adunat peste 2 milioane de vizualizări

Filmul în care apare Putin a adunat peste 2 milioane de vizualizări

Filmul ”Ordinea mondială 2018”, realizat de Saida Medvedeva, are la bază câteva interviuri acordate de Vladimir Putin teleastului rus Vladimir Soloviov.

Acesta din urmă a ținut să sublinieze că discuțiile nu au fost lipsite de momente mai tensionate, dar interlocutorul lui nu a evitat să răspundă chiar și la întrebările incomode sau personale.

Potrivit RIA Novosti, liderul de la Kremlin și-a împărtăşit viziunea în privinţa sancțiunilor impuse Rusiei și a luptei cu terorismul internațional, el a vorbit despre atitudinea față de Donald Trump și tratativele cu americanii în perioada crizei de la Kiev, a ironizat pe seama etichetei de ”prim scelerat mondial” care îi este atribuită în Occident. Nu a fost evitată nici tema pescuitului, o îndeletnicire preferată a lui Putin.

Esențială este declarația lui cu privire la faptul că poziția Rusiei pe arena internațională poate fi un obiect de discuții, dar ea este inteligibilă și stabilă. Președintele Putin le-a recomandat tuturor să încerce să fie aliați cu Rusia, deoarece ea ”este o mare putere”.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load