COVID-19 în MOLDOVA

CE a propus permiterea intrării persoanelor care se află în relații cu cetățeni ai UE

CE a propus permiterea intrării persoanelor care se află în relații cu cetățeni ai UE

Comisia Europeană (CE) a îndemnat toate țările Uniunii Europene să anuleze restricțiile de intrare pentru locuitorii statelor, care deocamdată nu se află pe ”lista verde”, în cazul în care acești oameni se află într-o relație cu cetățeni ai UE.

"Recomandările Consiliului European privind restricțiile de intrare din 30 iunie sînt mereu actualizate. Reprezentanții Comisiei Europene au pledat în repetate rînduri pentru anularea lor pentru partenerii cetățenilor noștri din țările terțe. Acum lucrăm la detalii și adunăm opiniile tuturor țărilor-membre ale Uniunii Europene", a declarat pentru "Izvestia" serviciului de presă al CE, transmite iz.ru

Germania și-a exprimat deja disponibilitatea de a merge în întîmpinare. Potrivit șefului Ministerului de Interne al Germaniei, Horst Seehofer, din 10 august, îndrăgostiții vor putea vizita țara, dar vor trebui să adune un pachet impresionant de documente.


Potrivit Euronews, în afară de Germania, de această problemă este interesată și Cehia, Danemarca, Finlanda, Olanda, Norvegia și Elveția.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load