COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

ASP vrea să cumpere o clădire de 120 milioane de lei pe timp de pandemie, declarație

ASP vrea să cumpere o clădire de 120 milioane de lei pe timp de pandemie, declarație

Grosu susține că fracțiunea PAS din Parlament a fost sesizată precum că, în plină pandemie, Agenția Servicii Publice (ASP) a demarat procesul de cumpărare a unui imobil în centrul Chișinăului, scrie realitatea.

Este vorba de a doua parte a clădirii amplasate pe str. Mihai Viteazul nr. 11/1 – în prima parte este sediul principal al fostului Serviciu de Stare Civilă.

Banii ar urma să fie contractați dintr-un credit.


„Și asta cu toate că statul deține la moment o mulțime de imobile care nu sunt utilizate. Având în vedere această situație extrem de gravă, fracțiunea a făcut o interpelare către mai multe instituții ale statului. În primul rând, în adresa Guvernului pentru a stopa această ilegalitate crasă. De asemenea, s-a solicitat autosesizarea Procuraturii Generale în vederea pornirii unei cauzei penale pentru tentativă de abuz de serviciu şi tragerea la răspundere penală a persoanelor vinovate pentru gestionarea complet irațională şi neeficientă a mijloacelor financiare publice în plină pandemie”, a scris Igor Grosu pe pagina sa de Facebook.

Deocamdată ASP nu a venit cu o reacție la cele anunțate de deputatul PAS Igor Grosu.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load