Anunț important al SFS pentru deținătorii de patente!

Anunț important al SFS pentru deținătorii de patente!

Serviciul Fiscal de Stat (SFS) a făcut un anunț important pentru titularii de patente de întreprinzător.


Astfel, Serviciul i-a informat pe solicitanţii și titularii de patente de întreprinzător că aceștia vor beneficia de reducere de 50% la achitarea primelor de asigurare medicală obligatorie pentru anul 2018 pînă la data de 31 martie curent, relatează NOI.md.


Potrivit unui comunicat al SFS, cei care vor procura polița de asistență medicală în acest termen, vor achita doar 2028 de lei în loc de 4056 de lei.


Aceste prevederi sînt descrise în Legea fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală pe anul 2018.


Plata pentru prima de asigurare de asistență medicală se poate efectua la ghișeele băncilor comerciale și ale oficiilor poștale, în baza buletinului de identitate. De asemenea, această tranzacție poate fi efectuată prin intermediul serviciului guvernamental de plăți electronice Mpay (cu card bancar, prin internet banking și la terminalele de plată).


SFS îi îndeamnă pe solicitanții și deținătorii de patentă de întreprinzător să utilizeze dreptul de a beneficia de reduceri la achitarea primelor de asigurare medicală obligatorie calculată în sumă fixă, aplicabile doar în primele 3 luni ale anului.


 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load