COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Vizita la salonul de manichiură i-a salvat viața

Vizita la salonul de manichiură i-a salvat viața

În Marea Britanie, o pensionară în vîrstă de 73 de ani a aflat că este bolnavă de cancer pulmonar, după o vizită la salonul de înfrumusețare. Despre acest lucru a anunțat Daily Mail.

Locuitoarea comitatului Staffordshire, Joan Martindale, a observat că unghiile sale de la mîini și de la picioare și-au schimbat forma, au devenit late, ondulate și convexe. Femeie a citit pe Internet că un astfel de simptom poate vorbi despre exsitența unor boli de inimă sau de plămîni, dar nu a dat prea mare importanță, scrie ria.ru.

Ulterior, la faptul că unghiile sale și-au schimbat aspectul a atras atenția și o angajată al salonului de înfrumusețare, care îi făcea femeii în fiecare lună manichiura și pedichiura. Aceasta i-a spus clientei sale să meargă de urgență la medic.


Femeia a urmat acest sfat și a efectuat un examen medical. Joan a făcut o radiografie toracică, o tomografie computerizată și o scanare PET. S-a constatat că pacienta avea cancer pulmonar.

Ea a suferit o intervenție chirurgicală de cinci ore și i-a fost eliminată tumoarea. Acum Martindale face în curs de chimioterapie.

"O vizită la manichiură mi-a salvat viața. "I-am spus că îi voi fi mereu recunoscătoare pentru asta", a remarcat britanica.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load