Vezi cum arată acum copilul care la naștere avea doar 400 de grame

Vezi cum arată acum copilul care la naștere avea doar 400 de grame

Faceți cunoștință cu Manushi, un bebeluș din India care a fost născut cu 12 săptămîni înainte de termen și care cîntărea la naștere aproximativ 400 de grame.


Micuța din Rajasthan, India, care avea o înălțime de 21 de centimetri și un picioruș cît unghia tatălui, este considerat[ a fi cel mai mic bebeluș care a supraviețuit unei nașteri premature în Asia, potrivit Dailymail.co.uk.


Deși s-a născut fără suflare și cu organele slab dezvoltate, Manushi a demonstrat că vrea să trăiască, astfel că la șase luni de la naștere a fost externată. Medicii i-au dat șanse foarte mici de supraviețuire, însă în ciuda fragilității sale, micuța Manushi s-a născut cu un creier dezvoltat normal, ceea ce i-a acordat posibilitatea să se dezvolte aproape normal.


Mama Manushei, Seeta și tatăl acesteia, Giriraj spun că Fetița lor este o luptătoare și în ciuda tuturor dificultăților pe care le-a întîlnit la început de drum „s-a luptat și a reușit să supraviețuiască”Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load