COVID-19 în MOLDOVA

Reparația pasajului subteran de pe Viaduct, aproape de final (FOTO)

Reparația pasajului subteran de pe Viaduct, aproape de final (FOTO)

În capitală se intervine cu reparații unde nu s-a intervenit zeci e ani. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, care a mers astăzi în inspecție la subterana de la Viaduct. Ceban spune că aceasta este agata în proporție de 95%.

„Lucrările de reparație anume aici, au început în aprilie, însă, din cauza pandemiei, acestea s-au extins pînă în prezent. S-a schimbat, tot ce ține de podea, acoperiș și scări. S-a instalat și o rampă pentru persoanele cu deficiențe locomotorii. S-a realizat un lucru frumos. Au fost instalate mai multe panouri cu sticle antivandal, de la care am rămas impresionat. De asemenea, au fost puse 4 camere de luat vederi. Astfel, cei care se gîndesc să facă dezordine sau să lovească cu picioarele în ceea ce a fost renovat, trebuie să se gîndească de 2 ori. Aceștia vor fi amendați și documentați de poliție”, a declarat Ceban.

Edilul afirmă că astăzi, practic, toate subteranele ce vor intra în reparație sînt făcute cu suportul agenților economici.


„Chiar și aceasta a fost reparată cu ajutorul celor de la MallDova. Cu toții vrem să fie bine, să fie amenajat. Și îi încurajez și pe alți agenți economici să participe la astfel de acțiuni. Eu cred că în curînd, toate subteranele vor deveni mai moderne. Investiții în astfel de obiective nu s-au făcut niciodată. Cu toții ne dorim să trăim într-un oraș confortabil”, a conchis acesta.

Amintim că în capitală patru subterane sînt în reparație, iar ieri, la cea de la Alecu Russo din sectorul Ciocana a început reabilitarea.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load