Primăria anunță licitație pentru tichetarea electronică

Primăria anunță licitație pentru tichetarea electronică

Autoritățile municipale din capitală anunță că au început procedurile de licitație pentru implementare proiectului de E-ticketing (ticketarea electronică) în transportul public din Chișinău


„Este un proiect pe care mă ambiționez să îl realizez în acest an. E-ticketing va aduce optimizarea costurilor, ridicarea veniturilor din vînzarea biletelor și mai multă comoditate pentru locuitori și oaspeții orașului”, a anunțat primarul interimar Ruslan Codreanu pe rețelele de socializare.


Anterior, reprezentanții Direcției transport Chișinău spuneau că una dintre posibilitățile de a implementa acest proiect va fi de a instala la ușile de intrare și ieșire în troleibuze și autobuze a unor receptori care să ducă evidența numărului de pasageri și șoferul să vadă aceste date.


Autoritățile municipale promiteau anterior că ticketarea electronică în transportul public din capitală va fi implementată încă din toamna anului 2018.


Primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu a declarat pentru TV8.md că procedura de înregistrare a agenților economici la licitație va dura de la 35 la 60 de zile. 


„Am făcut caietul de sarcini din perspectiva ca inclusiv și agentul economic să poate să vină să ne ofere un serviciul mai calitativ. Nu am pus rigori foarte stricte, dar să facem, într-un fel și concurs de idei între agenții economici. Vedem deja cu ce oferte o să vină și agenții economici”, a spus edilul interimar.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load