X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Percheziții într-un apartament din capitală (VIDEO)

5 mar. 2018,, 15:39   Capitala
3987 0

Oamenii legii au efectuat o percheziție autorizată într-un apartament ce aparține unui tînăr în vîrstă de 25 de ani, unde au depistat droguri de origine vegetală.

Acțiunile polițiștilor au avut loc în cadrul unei cauze penale inițiate pentru punerea în circulație ilegală a drogurilor în proporții deosebit de mari. În urma cercetărilor desfăşurate în apartament, forţele de ordine au depistat cinci pachețele de hîrtie în care se afla o masă vegetală uscată de culoare gălbuie mărunțită și cu un miros specific, două cartușe, un aparat confecționat artizanal, relatează Noi.md.

La faţa locului poliţiştii au ridicat, sigilat și transportat drogurile la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP. Totodată au fost inițiate acţiuni speciale de investigaţii suplimentare în vederea identificării tuturor complicilor în acest caz, precum şi pentru stabilirea provenienţei drogurilor.

Ulterior tînărul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție mun. Chișinău. Conform legislaţiei penale în vigoare, el riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 1 pînă la 6 ani.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?