TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Muntean: Primarul Chișinăului ar trebui să devină cel care cunoaște orașul și problemele sale (VIDEO)

Muntean: Primarul Chișinăului ar trebui să devină cel care cunoaște orașul și problemele sale (VIDEO)

Primarul Chișinăului ar trebui să devină cel care cunoaște orașul, problemele sale și va ști să le rezolve.

Această opinie a fost exprimată de Artistul Poporului Republicii Moldova, Mihail Muntean, în ajunul celei de-a doua runde a alegerilor locale din municipiul Chișinău, îndemnînd locuitorii orașului și suburbiile sale să participe activ la alegerea primarului Chișinăului pe 3 noiembrie, transmite Noi.md.


Potrivit acestuia, în primul tur, totuși, puțini oameni au participat la alegerile primarului din Chișinău, ceea ce nu poate să nu îngrijoreze.

„Și acest lucru mă îngrijorează personal, pentru că noi sîntem puțin indiferenți față de problemele orașului, iar orașul nostru Chișinău se află acum într-o stare foarte proastă, ca să nu spunem mai rău. De aceea, noi avem nevoie de un primar, avem nevoie de un conducător al orașului care se va ocupa de oraș, îi va rezolva toate problemele, pentru ca în oraș să existe străzi bune, trotuare, să fie lumină”, a spus Mihail Muntean.

El a spus că locuiește chiar în centrul Capitalei, iar seara, din păcate, este imposibil să te plimbi prin oraș din cauza iluminării insuficiente, îți poți rupe picioarele, deoarece nu există lumină și este întuneric în jur.

„De ce au nevoie oamenii? Oamenii au nevoie de lumină, au nevoie de căldură, au nevoie de locuință și alte lucruri”, a subliniat Artistul Poporului Republicii Moldova, îndemnînd toți locuitorii capitalei să vină la urne pe 3 noiembrie pentru a alege un nou primar.

„Noi trebuie să alegem un primar, nu trebuie să ne ocupăm de politică, să ne clarificăm cine cu cine, cum sînt cei de stînga și cei de dreapta etc. Politica trebuie să stea în parlament, iar noi trebuie să alegem un primar și să alegem acea persoană care cunoaște orașul, problemele sale, care nu este indiferent față de oraș, nimeni nu trebuie să fie indiferent. De aceea, îndemn pe toți să meargă la urne pe 3 noiembrie și să aleagă primarul Chișinăului”, a spus Artistul Poporului Republicii Moldova.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load