COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Mai multe rute de microbuz din capitală își vor relua activitatea

Mai multe rute de microbuz din capitală își vor relua activitatea

Mai multe rute de microbuz din Capitală anulate anterior își vor restabilită cel puțin parțial activitatea începînd cu ziua de luni, 09 martie 2020. Anunțul a fost făcut de operatorii de transport municipali.

Operatorii de transport municipali au salutat inițiativa consilierilor CMC anunțată de Corneliu Pîntea de a organiza consultări publice pentru a găsi o soluție agreată de societate privind transportul pasagerilor cu microbuze în municipiul Chișinău, transmite NOI.md cu referire la diez.md.

„Vom participa activ la aceste consultări publice. Reacționăm pozitiv la apelul dlui Pîntea Corneliu de a restabili funcționalitatea rutelor municipale, care și-au întrerupt activitatea la data de 02 martie 2020, pînă vom găsi o soluție acceptabilă pentru călători și transportatori în cadrul negocierilor publice. În privința rutei de microbuz nr. 129 încă nu putem numi data cînd ar putea fi restabilită. Cu informații suplimentare privind restabilirea rutelor susmenționate vor reveni” au anunțat operatorii de transport din Chișinău.


Amintim că, anterior transportatorii au anunțat două căi de soluționare a problemei: fie municipalitatea acceptă cererea de majorare a tarifelor de călătorie cu microbuzul, fie este păstrat tariful de 3 lei, dar municipalitatea le acordă subvenții în aceleași condiții cu întreprinderile municipale de transport.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load