COVID-19 în MOLDOVA

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Transportul public suburban - o continuă problemă. Subiectul, discutat de CMC

Transportul public, care asigură legătura dintre capitală și suburbii, reprezintă o adevărată provocare pentru cetățeni. Zilnic, apar zeci de plîngeri din partea locuitorilor suburbiilor capitalei, prin care aceștia cer soluționarea cît mai urgentă a problemei.

Subiectul a fost discutat în cadrul ședinței de astăzi a Consiliului Municipal Chișinău. Aleșii locali spun că există cu adevărat o dificultate de a se deplasa spre Trușeni, Grătiești sau Sîngera.

Unul dintre consilieri a venit cu propunerea de a fi inițiate consultări publice și de a dezbate acest subiect în societate.

Totodată, administratorilor de rute, care au hotărît să nu mai activeze, li s-a cerut să repună pe linie microbuzele scoase anterior, cel puțin pînă la finalizarea dezbaterilor publice în societate.

Zilele trecute, pe rețele de socializare au apărut mai multe postări, prin care locuitorii comunei Grătieși, de exemplu, se plîng că sînt nevoiți să aștepte în stații chiar și o oră și jumătate pînă la apariția unui autobuz, iar condițiile în care sînt transportați lasă mult de dorit.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load