Locuitorii din Chișinău se plîng din nou de mirosul insuportabil din oraș

Locuitorii din Chișinău se plîng din nou de mirosul insuportabil din oraș

Duminică dimineața, 8 septembrie, locuitorii din Chișinău au început să simtă din nou un miros neplăcut. De data aceasta el s-a simțit mai puternic și s-a răspîndit în multe sectoare ale orașului.


Cititorii menționează că în această dimineață s-au trezit de la „putoarea sufocantă care a ajuns chiar pînă la Vadul lui Vodă”, notează point.md.


"În ciuda faptului că autoritățile au anunțat depre încălcările din partea agenților economici la aruncarea deșeurilor, care au dus la apariția mirosului dezgustător și care amenință locuitorii Capitalei, în special sectorul Botanica, nimic nu s-a schimbat, de fapt. De la miezul nopții pînă la această oră, mirosul persistă, provocînd tuse și stări de sufocare", a spus un cititor.


"Noi locuim în Centru. Aici putoarea este incredibilă. Am fost în vizită Ciocana, iar acolo situația este aceeași. Mi-e teamă să-mi imaginez ce se întîmplă la Botanica", a menționat un alt cititor.


Și pe rețelele de socializare oamenii se plîng de mirosul neplăcut din oraș. După cum notează internauții în postările și comentariile lor, în noaptea și dimineața aceasta mirosul neplăcut a fost mai puternic decît mai înainte.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load