COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ceban a venit cu o ofertă pentru un consilier PPDA

Ceban a venit cu o ofertă pentru un consilier PPDA

Primarul Ion Ceban ia propus consilierului din partea PPDA, Ruslan Verbițchi să conducă grupul municipal de modernizare a Pieței Centrale. I-a propus să fie liderul grupului care va avea grijă de modernizarea Pieței Centrale, însă a spus că „mai discutăm”.

Este vorba de consilierul municipal din partea Platformei Demnitate și Adevăr, Ruslan Verbițchi, care era la Piață printre protestări și a spus că nu el ar fi organizat oamenii să iasă, dar a recunoscut pentru presă că ar activa si el la piață.

Primarul general Ion Ceban a mers în această dimineață la Piața Centrală, pentru a prezenta presei planul de modernizare a pieții. Între timp, la intrarea de pe strada Armenească, au venit mai mulți protestatari, printre care și Ruslan Verbițchi.


În timpul prezentării, consilierul municipal a început să își expună părerea despre cum ar trebuie să fie modernizată și că nu este împotrivă. La un moment dat, edilul capitalei i-a spus: „Eu chiar vă propun să conduceți acest grup”. În replică, Verbițchi a afirmat că „Mai discutăm”.

Primarul general a punctat că pe data de 19 va înainta acest proiect în CMC.

„Este la discreția CMC ca să introducă numărul de persoane, experți pe cine consideră de cuviință. Trebuie să fixăm, dacă sînteți de acord, ca acest concept, nu mai tîrziu de 1 iulie, să fie prezentat public, deja definitivat. Iar noi sîntem gata să mergem înainte, ca toate lucrurile să fie bune”, a precizat Ceban.

Amintim că ieri, 12 mai, edilul capitalei a prezentat noul concept de modernizare a Pieței Centrale. Renovarea ar dura de la 1,5 ani pînă la 3 ani.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load