Beneficiarii de compensații vor primi facturi recalculate

Beneficiarii de compensații vor primi facturi recalculate

Cei care beneficiază de compensații la agentul termic vor primi următoarea factură recalculată cu reducerea pentru ultimele luni inclusiv, notează NOI.md, citînd declarațiile viceprimarului capitalei Nistor Grozavu făcute în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor Primăriei.


Astfel, potrivit lui Grozavu, vineri, erau prelucrate 25 de mii de cereri ale beneficiarilor de compensații, în sumă de peste 34 de milioane de lei, notează NOI.md. 


„Ne cerem scuze pentru acest disconfort. A fost legat și de faptul că s-a schimbat modul de calculare a compensațiilor. Sperăm că pe viitor acest lucru nu se va repeta”, a declarat Nistor Grozavu.


Totodată, primarul general interimar, Silvia Radu, a menționat că este necesar să se facă un registru electronic de evidență care ar evita repetarea unor astfel de situații pe viitor.


NOI.md reamintețte că familiile din Chișinău cu venituri de pînă la 3000 de lei lunar per persoană pot solicita compensații la plata agentului termic, pe toată durata sezonului de încălzire 2017-2018. Valoarea ajutorului este de 40% din costul facturii.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load