Olga Buzova, fenomenul Instagram-ului rusesc, pe 30 mai în Chișinău ©

Olga Buzova, fenomenul Instagram-ului rusesc, pe 30 mai în Chișinău

Pe 30 mai, Chișinăul va adormi și se va trezi „în adierea săruturilor” – în clubul Fanconi Riviera din capitală va avea loc un concert solo al interpretei Olga Buzova – regina topurilor muzicale şi o vedetă neobosită a muzicii pop din Rusia.

O vedem peste tot - în revistele de modă și talk-show-uri, pe scenele de teatru și în platourile de concerte, în filme și la televiziune. Ai impresia că încă puţin şi cea mai populară divă a Instagram-ului rusesc va candida la funcția de președinte. Și credeţi-ne, această știre nu va surprinde pe nimeni cu siguranță.

Popularitatea inexplicabilă a interpretei Olga Buzova mai este numită şi fenomenul – „perioada buzovistă", care contravine tuturor legilor logicii. Viața ei pe Instagram este urmărită de mai mult de 15,7 milioane de oameni, despre ea a auzit fiecare, iar cîştigurile sale sînt un motiv de ediţii de ştiri senzaţionale.

Bineînțeles, printre fanii săi există și dintre cei care, deopotrivă, nu o suportă pe această brunetă agitată. Și pentru faptul că un post pe Instagram-ul său costă 10.000 de dolari. Și pentru faptul că, timp de șase luni, ea este capabilă să cîștige 48 de milioane de ruble. Și pentru că primul ei concert solo a adunat mii de fani care au scandat în unison cuvintele din toate cîntecele sale. Totuşi, orice s-ar spune despre Buzova, performanța ei este pur și simplu copleșitoare.

Olga sosește la Chișinău cu un nou program și un spectacol care promite să fie grandios. În seara zilei de 30 mai, ea își va prezenta noul album, precum și super hiturile sale care au explodat pe iTunes. Un astfel de eveniment nu trebuie ratat, or, a doua zi, despre el va vorbi tot Moldnetul.

Concertul va avea loc în clubul popular de vară Fanconi Riviera, care are deja practica de a invita vedete precum: Egor Kreed, Fyodor Fomin și mulți alții. Oaspeții au la dispoziție o terasă confortabilă, un sortiment mare de băuturi răcoritoare și, desigur, energia incendiară a Olgăi Buzova. După concert, va avea loc o petrecere de noapte, eventual cu participarea divei muzicii pop. 

Biletele pot fi procurate pe afisha.md și mticket.md.

Rezervări mese: 079508080

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load