X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Un moldovean a obținut medalia de bronz a Turneului Internațional (FOTO, VIDEO)

8 apr. 2019,, 18:05   Sport
2055 0

Între 2 și 6 aprilie, în orașul maritim Anapa (Rusia) s-a desfășurat tradiționalul turneu internațional în memoria maestrului în sport de categorie internațională Nicolai Pavliuco, la care au participat circa 120 de pugiliști tineri din 13 țări ale lumii, inclusiv liderii boxului mondial –cubanezii, boxeri ruși, ucraineni, uzbeci și kazahi.

Moldova a fost reprezentată de trei tiraspoleni, inclusiv liderul selecționatei de tineret, medaliat cu bronz la Campionatul Europei printre juniori Vladislav Gudzi, care a evoluat în categoria 64 kg. În drumu-i spre piedestalul de onoare el l-a învins pe Ason Kigo din Elveția și pe georgianul Nica Jaconia, însă în semifinală a cedat în fața campionului Rusiei Ahmadșoc Maxmadșoev, și astfel a luat medalia de bronz.

Artur Soloviov (60kg) și Vugar Allahverdiev (69kg) au pierdut din start luptele cu kirghizul Mirzohid Imamnazarov și, respectiv, kazahul Bectaz Azamat.

Titlul de cel mai bun arbitru al turneului i-a revenit lui Valeriu Pastuhov, referi din Moldova, care a fost decorat cu o diplomă de onoare și suvenirul «Gongul de Aur».


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?