COVID-19 în MOLDOVA

Suspendare drastică primită de Messi după un scandal

Suspendare drastică primită de Messi după un scandal

Atacantul argentinian Lionel Messi a fost suspendat trei luni, după ce i-a acuzat de corupţie pe conducătorii Confederaţiei Sud-americane de Fotbal (Conmebol), la Copa America, informează BBC.

Totodată, Messi a fost amendat de Conmebol cu 50.000 de dolari (45.000 de euro). Vedeta Barcelonei poate face apel în şapte zile la aceste sancţiuni.

Suspendarea primită îl va împiedica pe Messi să evolueze în meciurile amicale pe care Argentina le va disputa cu Chile, Mexico şi Germania, în septembrie şi în octombrie.


Argentina va începe preliminariile Cupei Mondiale din Qatar în martie 2020.

Lionel Messi a mai fost suspendat o etapă şi amendat cu 1.500 de dolari după ce a fost eliminat în finala mică a Copei America, pe care Argentina a cîştigat-o cu Chile, scor 2-1. Această suspendare o va ispăşi în prima întîlnire din preliminariile CM din 2022.

Messi nu a participat, la 6 iulie, la decernarea medaliilor de bronz la Copa America, după finala mică, Argentina - Chile, scor 2-1. Zgîrcit în declaraţii şi fără să spună lucruri deosebite de obicei la interviurile după meciuri, Messi s-a dezlănţuit la adresa arbitrajelor care, crede el, au favorizat gazda competiţiei, Brazilia.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load