Ruslan Balaban: Visez sa devin campion mondial WBC! (VIDEO)

 Ruslan Balaban: Visez sa devin campion mondial WBC! (VIDEO)

Boxerul moldovean Ruslan Balaban, într-un interviu oferit înainte de participarea sa la SHOW BOXING PROFESSIONAL, la Chișinău, pe 13 aprilie, a recunoscut că visează să devină campion mondial în versiunea WBC (World Boxing Council).


Vorbind despre viitorul său rival, Alexandru Leahu, care va fi oponentul său de ring într-o luptă de rating în cadrul unui spectacol unic de box, organizat în premieră, în Moldova, Ruslan Balaban a recunoscut că nu știe nimic despre rivalul său.


„Pot să spun doar un lucru: după luptă, ne-am putea face prieteni, totuşi, înainte de luptă, el ar fi ca cel mai rău om pentru mine. Mă pregătesc pentru o luptă cu el cu astfel de gînduri", a spus Ruslan Balaban.


Răspunzînd la întrebarea care ar fi premizele sale pentru a cîştiga viitoarea luptă, boxerul a spus că se bazează foarte mult pe antrenorul său și pe sfaturile sale.


„Este un antrenor bun, el este cel care m-a pregătit şi va continua să mă pregătească şi pe viitor. Sper că sfaturile sale mă vor ajuta foarte mult", a declarat Ruslan Balaban.


Potrivit lui, pe lîngă cele menţionate, un rol important ar trebui să-l aibă sprijinul publicului, inclusiv al numeroaselor rude și prieteni care vor veni la SHOW BOXING PROFESSIONAL.


Vorbind despre planurile și obiectivele sale de perspectivă, Ruslan Balaban a recunoscut că dorește în viitor să devină campion mondial în versiunea WBC (World Boxing Council).


„Am de gînd să devin un campion WBC!", a subliniat el.


 


 


Vă amintim că, la 13 aprilie, la Chișinău, va avea loc primul eveniment unic pentru ţara noastră, o gală inedită a boxului profesionist în Moldova, PROFESSIONAL BOXING SHOW.


Culminarea evenimentului grandios îl va reprezenta lupta principală din 10 runde pentru centura WBA ASIA. Într-o luptă impresionantă şi încordată îşi vor da întîlnire Ravshanbek Umurzakov, de 25 de ani, din Uzbekistan, și Roberto Gonzales, de 28 de ani, din Filipine, care sînt gata să-și demonstreze puterea oribilă a loviturilor, atacurile distrugătoare, fiind un exemplu de caracter specific unui luptător adevărat.


În plus, în cadrul evenimentului PROFESSIONAL BOXING SHOW, vor avea loc lupte nu mai puțin încinse pentru Centura campionului Republicii Moldova INTERNATIONAL (2 lupte a cîte 6 runde), iar spectatorii vor avea ocazia de a-i vedea pe cei mai buni luptători autohtoni și străini de nivel înalt în 8 lupte de rating a cîte 4 runde.


Toate luptele vor începe cu o ieșire spectaculoasă a luptătorilor într-un show individual şi unic al luminilor. Evenimentul va fi organizat la cel mai înalt nivel, oaspeții se vor bucura de un confort maxim. Sînt prevăzute locuri exclusive în zona VIP.


Organizatorii promit că publicul va avea parte de o atmosfera incredibilă, rafinată a unui spectacol nemaipomenit, va simţi o plăcere maximă, o mulțime de emoții uluitoare și de neuitat și această seară va deveni un eveniment memorabil pentru ei!


Plus la aceasta, boxerii-compatrioţii noștri, care vor lupta în ring, vor aştepta să aibă un sprijin activ din partea publicului. Anume de aceea, este foarte important să venim în această seară și să-i susţinem pe luptătorii noștri moldoveni.


PROFESSIONAL BOXING SHOW este organizat de compania promoțională IBC Promotions cu sprijinul Federației de Box din Moldova, a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din Moldova.


Evenimentul se va desfășura pe data de 13 aprilie, la Manejul de Atletică Uşoară din Chișinău (strada Andrei Doga, 26).


Biletele pentru PROFESSIONAL BOXING SHOW sînt puse în vînzare pe site-ul afisha.md și pe site-ul ITicket.md (online), iar comerţul fizic este desfăşurat prin intermediul caselor de bilete iTicket la următoarele adrese:


- str. Puşkin 5a (oficiul iTicket)


- bd. Stefan cel Mare 152, Teatrul National de Operă şi Balet (Casa BisConcert)


- str. Puşkin 22 (Librarius)


- bd. Moscova 1/1 (Librarius)


- bd. Dacia 47/6 (Librarius)


Biletele şi mesele VIP pot fi comandate sunînd la numărul 079901020, sau făcînd o vizită la Salonul Land Rover, din Chișinău, Calea Ieșilor, 14/1.Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load