COVID-19 în MOLDOVA

Lennox Lewis a numit cel mai bun luptător în categoria supergrea

Lennox Lewis a numit cel mai bun luptător în categoria supergrea

Fostul campion mondial absolut la categoria de greutate supergrea, britanicul Lennox Lewis, a acordat un interviu portalului de știri Fight Hub TV.

În cadrul discuției, legendarul luptător și-a expus părerea despre cel mai bun luptător actual la categoria supergrea, a comparat actuala diviziune Heavyweight cu cea din anii 90 și a comentat posibila sa revenire pe ringul de box.

- Cum credeți, va influența rana lui Tyson asupra viitoarei revanșe dintre Wilder și Fury?


- Bineînțeles că va influența. Dacă aș fi Deontay, atunci acesta ar fi scopul meu. El poate fi rănit ușor? Lasați-mă să lovesc. Eu întotdeauna am spus că poți fi un mare luptător, dar dacă poți fi rănit cu ușurință, niciodată nu vei putea deveni mare. Pentru că vei fi cunoscut ca fiind cel care sîngerează.

- Cine este în prezent cel mai bun în categoria supergrea?

- Deontay. Spun asta din cauza duelului extrem al lui Fury. Lupta sa extremă l-a coborît cu cîteva puncte.

- Unde se află Ruiz în această companie?

- E acolo. El mai are multe de demonstrat. El trebuie să înfrunte a doua luptă cu Joshua. Dacă mă întrebați despre numărul unu și numărul doi, atunci aceștia sînt Deontay și Fury.

- Dacă toți acești luptători se vor lupta între ei, îi va apropia cumva acest lucru de Dvs., Evander Holyfield și Mike Tyson în anii nouăzeci?”

- Da. Evident, aceasta este o altă epocă. Ei fac lucrurile puțin diferit. Motivul pentru care spun asta este pentru că mai înainte mă gîndeam: "Niciunul dintre acești băieți nu vrea să fie campion absolut. Ei sînt aici din cauza banilor. Se uită la cîți bani pot cîștiga". Dar acum situația este orientată spre un moment decisiv. Deontay vrea să devină campion absolut. Acesta este scopul său. Pentru aceasta el este gata chiar să plece în Anglia și să lupte cu Joshua. Este ceea ce trebuie să faci dacă ai intenții serioase de a deveni campion absolut. Trebuie să pleci, trebuie să mergi împotriva acestor băieți.

- Nu v-ați gîndit să vă întoarceți acum pe ringul de box?

- Există cîțiva băieți pe care încă îi mai pot bate [rîde]. Ascultați, le-am spus deja tuturor, eu îmi scot pijama, care costă 100 milioane de dolari.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load