Dodon s-a întîlnit la Minsk cu participanții din Moldova la Jocurile Europene (VIDEO)

Dodon s-a întîlnit la Minsk cu participanții din Moldova la Jocurile Europene (VIDEO)

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, care se află într-o scurtă vizită de lucru în Belarus, a avut la Minsk o întîlnire cu atleții din țara noastră care vor participa la Jocurile Europene, care vor avea loc între 21 - 30 iunie, transmite Noi.md.

Moldova va fi reprezentată la aceste competiții de 50 de sportivi. Șeful statului moldovean le-a dorit succes sportivilor noștri și le-a înmînat steagul Moldovei. "Înainte, Moldova! Succese", a subliniat președintele.


Sportivii moldoveni, la cea de-a doua ediție a Jocurilor Europene de la Minsk, vor concura la 10 probe. În competiții de lupte Moldova va fi reprezentată de 12 sportivi. De asemenea, în echipă sînt nouă boxeri, șapte luptători sambo și cinci luptători judo. Alți cinci sportivi vor reprezenta Moldova la ciclism, kaiac și canoe. Cîte doi sportivi vor concura la tir cu arcul și badminton. Cîte un atlet va participa la tir sportiv și tenis de masă.
În total, la Jocurile Europene de la Minsk vor concura peste 4000 de sportivi din 50 de țări. În 2015, la prima ediție a jocurilor europene din Baku, echipa Olimpică a Moldovei a cîștigat 3 medalii - una de argint și douuă de bronz, toate aceste premii au fost cîștigate la lupte.

 

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load